Koirakeskuksen kimppakyytikanta

Puuttuuko auto? Koska Turun Seudun Koirakeskus on hyvän sijaintinsa vuoksi lyhyen ajomatkan päässä kaikista lähikunnista, on kaikille kursseille haluaville järjestynyt mahdollisuus osallistua kursseille, vaikka omaa autoa ei olisikaan, esimerkiksi Kimppakyydin ansiosta. Pyrimme auttamaan autottomia kyytijärjestelyissä ja välittämään yhteystietoja kyytiä tarvitsevien ja tarjoavien välillä mahdollisimman nopeasti, jotta kenenkään osallistuminen hyödyllisiin koirankoulutuskursseihin kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa, parhaassa mahdollisessa harjoitusympäristössä, ei jäisi auton puuttumisesta kiinni :)

Tarjoa tai kysy kyytiä Koirakoulu.net'in kursseille, luennoille tai muihin tapahtumiin. Polttoainekustannukset puolittuvat ja matkakin sujuu rattoisammin samanhenkisessä seurassa! Facebook-käyttäjät voivat kysellä kimppakyytimahdollisuutta myös Koirakoulun Kimppakyyti -sivulta - tämä onkin usein tehokkain tapa löytää kimppakyyti!

Kyytiä kaipaavat:


*************************************************************************************

Kyydin tarjoavat:*************************************************************************************

Ilmoittautuminen kimppakyytikantaan:

Ilmoituksesi julkaistaan tällä sivulla tarkastuksen jälkeen - ilmoitus näkyy siis vasta tarkastuksen jälkeen tällä sivulla.

Nimeni:

Sähköpostiosoitteeni:

Puhelinnumeroni

Koirani nimi, rotu/koko ja syntymäaika:

Kurssi/tapahtuma, jota kimppakyyti-ilmoitukseni koskee:

Tarjoatko vai tarvitsetko kyytiä ko tapahtumaan:

Tarjoan kyydin (polttoainekustannuksien jakamista vastaan)

Tarvitsen kyydin (polttoainekustannuksien jakamista vastaan)

Muuta: