TURUN SEUDUN KOIRAKESKUS

Turun Seudun Koirakeskus

Tältä sivulta löydät tietoja Koirakeskuksen vuokrausmahdollisuuksista ja itsenäisestä harjoittelusta

Uusi, lämmin, mattopohjainen, valoisa, yleellinen ja tilaava harjoitushallimme sijaitsee kätevästi Tampereen Valtatien varrella, Liedon Asemalla. Koirakeskukseen ajaa Turun lentoasemalta n. seitsemässä minuutissa, Aurasta n. viidessä minuutissa. Osoite on Yrittäjäntie 11, 21360 Lieto As Turun Kauppatorilta kulkee linja-auto Liedon Asemalle, josta on enää 1,1km kävelymatka Koirakeskukseen.

Miten Koirakeskukseen pääsee harjoittelemaan?

Koirakeskuksesta voi vuokrata harjoitusaikaa, lunastaa harjoitteluoikeuden itsenäiseen harjoitteluun Kausikortilla tai ilmoittautua Koirakoulun kursseille tai jopa ympärivuotisiin Vakiryhmiin.

Ajo-ohje Turun suunnalta: Aja Tampereen Valtatietä kohti Tamperetta, käänny Lieto-liittymästä (Zoolandian liittymä!) ja samantien vasemmalle (siltaa pitkin valtatien yli). Ajettuasi Tampereen Valtatien ylittävän sillan yli, käänny heti oikealle (Arosuontie) ja heti seuraavasta jälleen oikealle (Yrittäjäntie). Sininen halli tien oikealla puolella, joka on numero 11, on oikea paikka

Ajo-ohje Tampereen suunnalta: Aja Tampereen Valtatietä kohti Turkua, käänny Lieto-liittymästä (Zoolandian liittymä!) ja samantien oikealle (Arosuontie) ja heti seuraavasta jälleen oikealle (Yrittäjäntie). Sininen halli tien oikealla puolella numerolla 11 on Koirakeskuksemme ulkokatos

Hallivuokraus
Hallissa on täysimittainen agilityrata, Tokoeste ja näyttelypöytä käytettävissä sopimuksesta. Vakikävijöiden kanssa voidaan erikseen sopia koulutus- ym tarvikkeiden säilytyksestä hallilla. Hallin lämpötila pidetään alimmillaan 5-10 asteessa, mutta Koirakoulun järjestämien koulutusten aikana ja vuokralaisten & hallivaraajien kanssa sovittaessa 10-15 asteessa, ja tarpeen tullen se saadaan (sovittaessa) nopeasti nostettua yli 20 asteeseenkin. Toimistotilan, WC:n ja suihkun käytöstä voidaan sopia erikseen.

Tästä varauskalenterista näet suuntaa antavasti, milloin Koirakeskuksen koulutussali on varattu Koirakoulumme tai vuokralaisten käyttöön. Satunnaisia tuntivarauksia ei varauskalenteriin ehditä yleensä merkitsemään, joten ennen varauksen tekemistä tai Koirakeskukseen saapumista voit halutessasi varmistaa tekstiviestillä, että koulutussali on tyhjä.

Tässä uutuudenkiiltävässä hallissa on erinomainen valaistus, 400 neliötä treenipinta-alaa (hallin sisämitat 27*15m) ja tehokas lämmitysjärjestelmä. Käytettävissä on sekä tavallinen sisäänkäynti että tarpeen tullen isompi ovi. Hallin edustalla on riittävästi pysäköintitilaa ja käytettävissä on myös iso 200 neliön ulkokatos.

Koirakeskukseen kuuluu lisäksi 200 neliön kylmähalli / katos (10*20m, toinen 20m sivu avoin, eli kolme seinää)

Sopii esim. match show kehille, pysäköintitilaksi, myyntikojuille tai pienten ryhmien ulkoharjoitteluun katoksen tarjoamassa säänsuojassa!

Vuokrahinnat

Varaa pian oma treenituntisi yksityiseen, yhdistyksen tai tapahtuman käyttöön: . Käytössä agilityrata, Fly Ball -esteet, Toko-este ja muita Toko-välineitä, Rally-Toko-kyltit, treenipeili ja useat näyttelypöydät, tarpeen mukaan myös toimisto, WC, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikro. Monikerroksinen pehmeä mattopohja! Vuokraukseen voidaan toiveesta myös sisällyttää koulutusohjelma ja kouluttajat Koirakeskuksen puolesta. Vuokraajat vastaavat siitä, että tilat ovat käytön jälkeen samassa kunnossa tai siistimmät kuin ennen käyttöä. Tarpeen mukaan voidaan sopia suurempien tapahtumien yhteydessä erillisestä siivouspalvelusta, jolloin vuokraajien on suoritettava lisämaksu jälkisiivouksesta.
Hinta hallivarauksesta, lämmin 400 neliön koulutushalli ja ulkokatos sekä pysäköintialue (peruslämpötilla Koirakeskuksessa talvella n. 5-15 astetta (kesällä 10-20 astetta), ellei toisin sovita, (lämpötila mahdollista säätää korkeammaksi). Vapaat ajat näet Varauskalenterista http://www.koirakoulu.net/varauskalenteri.html.

HUOM! Tiedustele vuokrausajankohtaa hyvissä ajoin. Muista vahvistuksen saatuasi suorittaa vuokramaksun sivulla http://koirakoulu.mycashflow.fi/product/587/, josta löydät myös ajankohtaiset vuokrahinnat. Maksutapahtuman jälkeen varaus päivitetään varauskalenteriin. Hallivaraus on virallinen vasta sitten, kun se näkyy varauskalenterissa, eli muista varaustiedustelun jälkeen vielä sähköpostitse vahvistaa varauksesi, ja varmista sähköpostivahvistuksesi jälkeen, että varaus päivittyy kalenteriin. Sovi myös mahdollisen avaimen noudosta hyvissä ajoin ennen vuokrausjakson alkamista. Muistathan tehdä varauksesi ajoissa! Lue myös Koirakeskuksen käyttösäännöt http://www.koirakoulu.net/koirakeskus.php#saannot

Hallivaraus:

Ajankohta, josta olen kiinnostunut:

Nimeni:

Sähköpostiosoitteeni:

Puhelinnumeroni:

Nettisivujeni osoite:

Hallivarauksen tarkoitus:

Kiinnostaako itsenäinen harjoittelu Koirakeskukseksessa?

Koirakeskuksen koulutussalin lämpötila on termostaatin ansiosta ympäri vuoden plussan puolella (5-20 astetta, lämpötilaan ei pysty itse vaikuttamaan) ja käytössä on agilityrata, tokoeste ja näyttelypöytä. Kausikortin lunastava saa harjoitella Koirakeskuksessa aina, kun sali ei ole muussa käytössä, varaustilanteen voi tarkistaa varauskalenterista. Kausikorttilaisille on tänä vuonna luvassa paljon vapaata harjoitusaikaa myös viikonloppuisin!

Harjoitteluoikeus on henkilökohtainen - vain 1 henkilö per avain. Kausikorttilainen ei voi varata koko salia omaan käyttöönsä, silloin on vuokrattava tunti.

Tilatun kausikortin eli avaimen toimitus kestää keskimäärin 2-3 viikkoa. Maksettu jakso alkaa avaimen toimituspäivästä. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, milloin avain on valmis noudettavaksi. Saman käynnin yhteydessä sinulle annetaan ohjeistus hallin käyttöön.

Numeroituja agilityesteitä ei saa siirtää

Osta Kausikortti täältä.

Koirakeskuksen siisteyssäänöt:

- agility-esteillä istuminen on kiellettyä

- keinonurmella käytetään siistejä sisäkenkiä (tai sukkasillaan). Ulkokengät jätetään takahuoneeseen jossa on vaihtoa varten tuoleja :) Takahuoneeseen saa halutessaan tulla kenkienvaihtoon jo vaikkapa 10 min ennen oman treeniryhmän alkua / sisälle kutsumista :)

- puhdista vahinko PERUSTEELLISESTI hyllystä löytyvillä erityispuhdistusaineilla ja räteillä.

- suorita Vahinkomaksu 15 € käteisellä kouluttajalle. Vahinkomaksuilla kustannetaan erikoispuhdistusaine sekä tekonurmen koneellinen puhdistus, joka kustantaa n 1300 euroa per kerta.

- älä mieluusti anna koiran nuolla lattiaa (kumirouhe ei sovi syötäväksi)

- älä käytä murustavia makupaloja, vain kiinteitä herkkuja (esim pilkottu juusto), koska muruja ei voi enää imuroida lattiasta pois

- älä heitä/laita makupaloja lattialle, käytä alustaa (esim pieni muovinen purkinkansi, joka mahtuu taskuun, tai koiran oma ruokakippo). Jos on ehdottomasti tarve heittää makupala lattialle, käytä tähän tarkoitukseen kiinteitä, kuivia, murustamattomia makupaloja - jotta lattiaan ei jää rasvaa / muruja, eikä kumirouhe tartu herkkuun ja päädy koiran vatsaan

- jos makupaloja tippuu, siivoa ne huolella pois, jotta koirat eivät opi haistelemaan treenien aikana lattiaa murusten toivossa

- jos koirallasi on karvanlähtöä, arvostamme suuresti, jos jaksaisit harjata siitä irtokarvat pois ennen treenejä - kiitos! :)

Vinkkejä pissavahinkojen ehkäisemiseen! :)

- Ulkoiluta koiraa huolella ennen harjoituksia. Jos sinulle jää luppoaikaa, ei kannata seisoskella pihalla / istua autossa paikallaan, vaan pitää koira liikkeessä - silloin se tyhjentää rakkonsa/suolensa vielä perusteellisemmin ja vahinkojen vaara pienenee! :)

- Valvo koiraasi Koirakeskuksessa koko ajan - koirat eivät tunnista isoa hallitilaa sisätilaksi, eli vaikka koira olisi muutoin 100% sisäsiisti, koirat silti usein yrittävät tehdä tarpeitaan Koirakeskuksessa!

Harjoitteiden välillä kannattaa pieni koira pitää sylissä, isompaa koiraa kannattaa pitää KAULAPANNASTA (siis pannasta, ei remmistä) kiinni (silloin koirille ei yleensä satu vahinkoja). Valppaan koiranomistajan koiralle ei pääse tapahtumaan vahinkoja! :)

Voit myös ottaa harjoituksiin mukaan vedenpitävän alustan, ja harjoitella sen päällä.

- jos huomaat, että koirasi meinaa pissata / kakata, keskeytä se välittömästi nostamalla koira ylös ja kieltämällä - silloin koira keskeyttää tarpeiden teon ja vahinko jaa vähäisemmäksi, ja koira oppii jatkoa varten, ettei Koirakeskuksessa saa tehdä tarpeitaan :)

- merkkailun / pissavahinkojen välttämiseksi yhtenä vaihtoehtona on käyttää koirallasi uroshousuja / juoksupöksyjä harjoituksissa. Niitä saa ostettua kaikista hyvinvarustetuista lemmikkiliikkeistä, ja tilaamme niitä myös Koirakoululle varastoon - housut tulevat halvemmaksi kuin pissavahinkomaksut :)

Esteet & tarvikkeet Ellei toisin ole sovittu, on esteet ja muut tarvikkeet vapaasti käytettävissä.

Arkisin (sunnuntai-illasta torstai-iltaan) Koirakeskuksessa on usein valmiiksi rakennettu agilityrata. Numeroituja esteitä ei saa siirtää, tai jos niitä siirretään, ne on käytn jälkeen palautettava takaisin alkuperäiselle paikalle.