Ilmoittautuminen korvaustuntijonoon & poissaoloilmoitus ENNEN tunnin alkua:

Poissaoloilmoitukset tehdään AINA tällä sivulla - ei meilitse eikä Facebookissa, messengerissä tms

Täytä huolella KAIKKI vaaditut osiot lomakkeesta, sillä tiedot lähetetään suoraan kaikille Korvaustuntijonossa odottaville - puutteellisesti täytettyjä tietoja ei pystytä käsittelemään.

Poissaoloilmoituksista / kaavakkeen lähettämisestä ei tule mitään erillistä vahvistusta, mutta saat sähköpostiin tiedon, kun korvaustuntipaikka vapautuu - jonotusaika korvaustunneille on keskimäärin 1-16 viikkoa kurssista riippuen. Sinulle tarjotaan korvaustuntia aina sitä mukaan, kun vastaavalle tunnille tulee ennalta ilmoitettu poissaolo. Varmistathan, että sähköpostisi ottaa kaikki meilimme vastaan, eikä esimerkiksi ohjaa niitä roskapostikansioon.

Koiran kiima tai sairaus on ehdoton osallistumiseste, eikä koiraa saa tuoda koulutusalueen läheisyyteenkään. Omistaja saa kuitenkin mielellään osallistua kurssitunnille kuunteluoppilaana opetellakseen läksyjen harjoitusohjeet, lisäksi omistaja saa ilmoittautua ILMAISEKSI Korvaustuntijonoon.

Kurssien peruutusaika umpeutuu 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Sen jälkeen kurssivaraus on sitova, eikä sitä pysty perumaan tai vaihtamaan toiseen kurssiin tai ryhmään. Korvaustuntijärjestelmän ansiosta pystyy kuitenkin jonottamaan ilmaiseksi korvaavia tunteja kaikkien Korvaustuntijärjestelmään ennakkoon ilmoitettujen poissaolojen osalta.

Jos koirasi on sairas, varmista hoitavalta eläinlääkäriltä, milloin on turvallista osallistua taas koulutukseen (huomioiden mahdollinen tartuntavaara).

Jos vain koira on estynyt osallistumasta (juoksu, sairaus), kannattaa EHDOTTOMASTI osallistua silti kuunteluoppilaana - näin pääset kotona harjoittelemaan tunnilla annetuilla ohjeilla heti, ja pystyt hyödyntämään seuraavia kurssitunteja ja myöhemmin koittavia korvaustunteja tehokkaammin.

Korvaustuntijonoon saa ilmoittautua myös muiden ennalta ilmoitettujen poissaolojen (työeste, lomamatka, lapsen sairastuminen jne) osalta. Saat sähköpostiin ilmoituksen, kun sinulle sopiva korvaustuntipaikka vapautuu.

Korvaustuntimahdollisuus koskee vain kursseja, ei vakiryhmiä/valmennusryhmiä/vuosipaikkoja. Vakiryhmien Vuosipaikkalaisilla on sen sijaan mahdollisuus osallistua Vapaavuoroille.

HUOM! Korvaustuntijonoon ilmoittautuminen pitää tehdä ENNEN kurssitunnin alkua, jotta joku muu voi hyödyntää vapautuvaa paikkaa - eli tarjoamalla jollekin muulle mahdollisuuden korvaustuntiin, pääset itsekin jonottamaan ILMAISTA korvaustuntia! :)

Jos poissaolon syy tulee tietoon vasta viime tingassa (esim. rengasrikko matkalla), täytä tiedot samantien - viime tingan poissaoloilmoituksetkin hyväksytään Force Majeure - tapauksissa! :)

Jos kuitenkin unohdit täyttää lomakkeen ennen tunnin alkua, voit vielä ilmoittautua tällä kaavakkeella jonottamaan MAKSULLISIA korvaustunteja (hinta 9€ per harjoituskerta)

Jos olet saanut Korvaustuntipaikan, ja joudutkin olemaan tunnilta poissa, tee uusi ilmoitus tästä väliin jäävästä korvaustunnista tällä kaavakkeella, jolloin pääset takaisin korvaustuntijonoon.

Tarkista kaikki tiedot huolella, erityisesti päivämäärät, kellonajat jne. Virheellisesti täytettyjä korvaustuntianomuksia ei hyväksytä, jolloin jää ilman korvaustuntia. Lue myös kaikki yllä olevat ohjeet huolella.

Nimeni:

Sähköpostiosoitteeni:

Puhelinnumeroni

Kurssin KOKO nimi (* pakollinen):

Väliin jäävän kurssitunnin ajankohta, laita muodossa "26.6. ti klo 20.15-21.15" (* pakollinen):

Kuinka mones kurssikerta on kyseessä (* pakollinen):

Poissaolon syy:

Ajankohta, josta alkaen voin osallistua korvaustunneille:

Ilmoitan poissaolostani ennen tunnin alkua, eli jonotan ILMAISTA korvaustuntia
Ilmoitan poissaolostani tunnin jälkeen, eli jonotan MAKSULLISTA korvaustuntia

Muuta: